ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με εγωισμό, κόσμο και Κάμινγκς έτοιμος ο Άρης για το 1-1 (PRESSARIS LIVE, 17:30)

Με τον Γουίλ Κάμινγκς στο ρόστερ του ο Άρης θα προσπαθήσει σήμερα (17:30) στο Αλεξάνδρειο να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των μικρών τελικών με την ΑΕΚ και να μπει και πάλι ισότιμα στο παιχνίδι για την τρίτη θέση.

Οι κίτρινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα. Στο αγωνιστικό τμήμα, σε παίκτες και προπονητές υπάρχει ακόμα έντονος εγωισμός και το κίνητρο – κόντρα σε όλα τα προβλήματα – παραμένει υψηλό.

Θέλουν να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την τρίτη θέση, πρώτα από όλα για τους ίδιους τους, τους εαυτούς και μετά για τον κόσμο, που και σήμερα θα είναι παρών.

Ο Άρης μπαίνει στη μάχη του δεύτερου μικρού τελικού με την ΑΕΚ έχοντας ένα πρόβλημα λιγότερο, καθώς ο Γουίλ Κάμινγκς θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το χτύπημα στη γάμπα που “κληρονόμησε” στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, άφησε στην άκρη τις όποιες αντιρρήσεις είχε για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του οφείλονται και σήμερα θα μπει να παίξει κανονικά.

Η απουσία του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς είναι πολύ σημαντική σε αυτόν τον αγώνα και αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Σέρβου, θα είναι και πάλι οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Άρης με δεδομένη την απουσία των Ούκιτς και Μακ Γκραθ (ακόμα κι αν πάρει λεπτά συμμετοχής δεν είναι στο 100%) υπερτερεί στην περιφέρεια και εκεί πρέπει να “χτυπήσει” την ΑΕΚ σήμερα, να κάνει το 1-1 με κάθε τρόπο και να πάει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να προσπαθήσει για το μπρέικ στη δεύτερη ευκαιρία του.

To Top