Έκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες! Το φλουρί στην Πήττα!

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Χαριλάου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Άρη, με την Λαμπριάννα Πήττα να είναι η τυχερή της βραδιάς – αν και απούσα λόγω των υποχρεώσεών της με την Εθνική κορασίδων – καθώς έτυχε το φλουρί!

Το παρών έδωσαν όλες οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ, οι χορηγοι του τμήματος, αλλά και ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Τάσος Οικονόμου στον οποίο άπαντες ευχήθηκαν να είναι σιδηροκέφαλος αυτή τη φορά και να συμβάλλει με την παρουσία του, ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στο σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που στηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια τη γυναικεία ομάδα των «κίτρινων», Γιάννης Ρεντζεπέρης, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα κορίτσια για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και την πορεία της ομάδας και εξέφρασε την πεποίησή του ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους.

Τέλος, ο Τάσος Οικονόμου, αφού ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία,τους ζήτησε να δείξουν το ίδιο πάθος και στη συνέχεια για να διεκδικήσουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Θ΄ ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τη γιορτή.

To Top