Επιφυλακτικοί οι βετεράνοι λόγω των μηνύσεων

Στο πλαίσιο του ευρύτερου ανοίγματος που επιχειρούν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ώστε να τύχουν μιας γενικότερης στήριξης σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα, έγιναν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Ανάμεσα σε αυτές τις συζητήσεις έγινε -όπως και το καλοκαίρι- κρούση σε εμβληματικές μορφές του συλλόγου, όπως είναι ο Ντίνος Κούης και ο Γιώργος Ζήνδρος ώστε να έχουν δράση στο πλευρό της ομάδας.

Οι συζητήσεις αυτές έχουν αναδείξει πάντως, πέρα από το δεδομένο γεγονός της αγάπης τους για τον σύλλογο, μια επιφυλακτικότητα εξαιτίας κυρίως των πρόσφατων μηνύσεων που έγιναν σε βάρος μελών του συλλόγου των βετεράνων του Άρη (Κώστας Οικονομίδης, Νίκος Πασιαλής), από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για το γνωστό “πινγκ-πονγκ” των ανακοινώσεων που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.

Ήδη αρκετοί βετεράνοι του Άρη έχουν εκφράσει την ενόχλησή τους για την διαδικασία… ποινικοποίησης της κριτικής εντός της κιτρινόμαυρης οικογένειας και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και επίσημες τοποθετήσεις γι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση ενδεχόμενη συμμετοχή βετεράνων στην γενικότερη προσπάθεια για την άνοδο του συλλόγου, αναμένεται να ενισχύσει το τμήμα.

To Top