Έκπληξη με Ελευθερόπουλο στον πάγκο του Πανιωνίου

Καριέρα προπονητή από τον πάγκο του Πανιωνίου θα ξεκινήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στον οποίο εμπιστεύθηκαν τις τύχες της ομάδας οι «κυανέρυθροι», ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας είχε κρεμάσει τα γάντια τον περασμένο Δεκέμβριο, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ελευθερόπουλος προτιμήθηκε έναντι πιο έμπειρων υποψηφίων, όπως ο Ισπανός Πάτσι Σαλίνας, για τον οποίο υπήρχαν ξένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή συμφωνία.

Η συμφωνία με τον πρώην γκολκίπερ, που ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον σύλλογο στον οποίο ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, επικυρώθηκε με επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις τάξεις της, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο, μετά από κοινή εισήγηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη, επέλεξε ομόφωνα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θεωρώντας πως ο επαγγελματισμός του, το ήθος του και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές του συλλόγου, κάτι που άλλωστε είχε αποτυπωθεί και στην αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί όταν τον Γενάρη είχε αποφασίσει να τερματίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε μέρα και ώρα που θα οριστεί».

To Top