«Γιατί έκανε προσφυγή; Έφυγε με 15 ευρώ στην τσέπη…»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Κατίδη, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, μίλησε για την προσφυγή που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής κατά της ΠΑΕ Άρης. Όπως τόνισε η ομάδα έχει δώσει μόνο το 20% των οφειλομένων, ενώ πρόσθεσε πως ο παίκτης ταξίδεψε στη Δανία με την Εθνική με μόλις 15 ευρώ (!), καθώς δεν του έδωσαν καμία σημασία στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το ποσό που οφείλεται στον Κατίδη: «Ο Κατίδης από τον Άρη έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών από το οποίο έχει αμοιβή 30.000 καθαρά και για τα τρία χρόνια, συν 10.000 πριμ με 10 συμμετοχές τη χρονιά. Την περίοδο που τελείωσε ο Κατίδης έπρεπε να πάρει 30.000 από όλα μαζί, αν βάλουμε και τους μισθούς. Ο ποδοσφαιριστής ζητά 25.000 γιατί δεν πήρε ούτε το 20% των οφειλομένων».

Για το τι τον ώθησε να καταθέσει προσφυγή: «Προβληματίστηκα πολύ πριν κάνουμε την προσφυγή και λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν ήθελα να γίνει προσφυγή για να μην κάνει κακό στην καριέρα του. Αλλά επειδή έχει να πάρει πάρα πολλά και επειδή υπάρχει και το ηθικό μέρος της υπόθεσης έγινε αυτή η κίνηση. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Δανία με την Εθνική με 15 ευρώ στην τσέπη του! Ζήτησε έστω 1000 ευρώ για να πάει στη Δανία και η ομάδα δεν του έδωσε ούτε 1 ευρώ. Ζήτησε ένα μέρος αυτών που δικαιούται, αλλά ο Άρης δεν του έδωσε σημασία. Έχει αναγκαστεί να ζητά δανεικά από τους συμπαίκτες του. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε διάψευση από την ΠΑΕ Άρης πάνω σε αυτό το θέμα».

Για το αν έγινε αυτή η κίνηση προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την ομάδα: «Ας τον πληρώσει ο Άρης και βλέπουμε αν είναι το θέμα να παραμείνει. Έχει καταργηθεί η διάταξη όμως από το 2007 και μετά είναι επιλογή του Κατίδη για το τι θα κάνει στην καριέρα του. Δεν μπορεί να τον κρατήσει αν δεν το θέλει ο ίδιος. Το θέμα είναι αν ο Άρης θα δώσει τα χρήματα εντός των ημερών. Όταν θα κατατεθούν τα χρήματα θα φανεί η πραγματική βούληση του ποδοσφαιριστή. Ο Άρης δεν ήρθε σε καμία επαφή μαζί μου. Ο κ. Αθανασιάδης δεν μου έχει κάνει κανένα τηλέφωνο ούτε για το θέμα αυτό, ούτε για άλλους παίκτες που εκπροσωπώ».

Για το αν έχει δικαίωμα ο Άρης να πουλήσει τον Κατίδη σε περίπτωση που του καταθέσει τα χρήματα: «Αν τον πληρώσει έχει το δικαίωμα να τον πουλήσει μετά, αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά. Ας τον πληρώσουν και βλέπουμε».

To Top