Έκρηξη Καστίγιο για τις συκοφαντίες!

Άναψαν τα… αίματα στο Μεξικό με μήλο της έριδας τον Νέρι Καστίγιο. Αφορμή αποτέλεσαν δηλώσεις του προέδρου της Τσίβας Γκουανταλαχάρα κατά του επιθετικού των κίτρινων, οι οποίες προκάλεσαν την έκρηξη του Άλεξ, αδελφού και μάνατζερ του Νέρι, ο οποίος αφού πέρασε στην αντεπίθεση αποκάλυψε γιατί παρέμεινε στους κίτρινους ο 28χρονος επιθετικός.

«Ο Μεξικάνος επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, Νέρι Καστίγιο, δεν έχει ποτέ δεχθεί προσφορά από την Τσίβας, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του Χόρχε Βεργκάρα δεν έχει κανένα λόγο να τον επικρίνει ή να τον επιτεθεί, όπως δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του παίκτη» υπογραμμίζει το «ESPN Deportes», με αφορμή δηλώσεις του Μεξικάνου παράγοντας σύμφωνα με τις οποίες: «Δεν κάναμε την μεταγραφή του Καστίγιο, γιατί καπνίζει, είναι απείθαρχος και δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην εθνική ομάδα». Όσα δεν φτάνει η… αλεπού, με άλλα λόγια.

Οι συκοφαντικές αυτές δηλώσεις προκάλεσαν την… έκρηξη του Άλεξ Καστίγιο! «Δεν έχω κανένα λόγο να του τηλεφωνήσω (Βεργκάρα) και να τον εγκαλέσω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσβάλει τον παίκτη μου», δήλωσε ο αδελφός και εκπρόσωπος του Νέρι στο «ESPN Radio», υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι: «Ο Βεργκάρα μίλησε πάνω από πέντε φορές με τον Νέρι, αλλά ποτέ δεν έκανε μια συγκεκριμένη προσφορά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άλεξ Καστίγιο περνάει στην αντεπίθεση: «Ο ιδιοκτήτης της Τσίβας έχει προβλήματα με τους αριθμούς. Ας προσλάβει μαθηματικούς που μπορούν να τον βοηθήσουν. Ποτέ δεν έκανε μια συγκεκριμένη προσφορά. Ζητώ εκ μέρους του συγγνώμη από τον λαό της ομάδας της Σίβας για τον πρόεδρο που έχουν».

Ο Άλεξ άκουσε με έκπληξη την κριτική του Βεργκάρα. «Ξαφνικά νομίζαμε ότι κάνει πλάκα για το πώς μιλάει για έναν Μεξικάνο».

Ακόμη, όπως επισημαίνει το «ESPN Deportes»: «Ο Άλεξ Καστίγιο είπε ότι υπήρχαν πολλές φήμες για την απόκτηση του Νέρι από συλλόγους του Μεξικού, αλλά σύμφωνα με δήλωση του ίδιου: ‘Οι Τάιγκερς μας πλησίασαν, αλλά δεν έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση’. Οι μόνοι που έχουν κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση ήταν η Πουέμπλα και η Αμέρικα’.

Τόσο στην Αμέρικα, όσο και στην Πουέμπλα, αφού τις ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους, τις εξήγησε ότι αυτήν την περίοδο ο Νέρι ήθελε να μείνει στην Ελλάδα για την οικογένειά του και την κόρη του».

«Αυτή η στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος, αλλά οι πόρτες δεν είναι κλειστές. Είμαστε ευγνώμονες σε αυτές τις δύο ομάδες και ο Νέρι θα τις σκεφτεί εάν παίξει στο Μεξικό, αυτός είναι, άλλωστε Μεξικάνος, αλλά έχουν παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα», είπε καταλήγοντας ο Άλεξ Καστίγιο.

To Top