ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έκτο φιλικό σήμερα (14.00) για τον Άρη πριν το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος

Η νέα αναβολή της πρεμιέρας της Basket League ανάγκασε τον Άρη να αναζητήσει ακόμα ένα φιλικό. Έτσι, σήμερα στις 14.00 υποδέχεται τον Ηρακλή στο Παλέ.

Πρόκειται για το τρίτο φιλικό με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ενώ άλλα δύο έχει δώσει με τη Λάρισα και ένα (το πρώτο χρονικά) με την ΑΕΚ. Ο Σάββας Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων τόσο του νεοαφιχθέντα Μάριο Λιτλ όσο και του Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις από το ομαδικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Τετάρτη λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι. Ωστόσο ανέβασε σταδιακά ρυθμούς και η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Το τεχνικό τιμ πάντως προσανατολίζεται στο να προστατεύσει τον παίκτη, είτε κρατώντας τον στον πάγκο, είτε δίνοντάς του μικρό χρόνο συμμετοχής.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» και σε αυτό το φιλικό είναι να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση, βρίσκοντας τα πατήματά τους και δημιουργώντας καλύτερη χημεία ενόψει της έναρξης της Basket League κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

To Top