ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιθανή αρχική ενδεκάδα: Με επιθετική φιλοσοφία και το μίνιμουμ των αλλαγών…

Αν και ομάδα που κερδίσει, δύσκολα αλλάζει ο Άκης Μάντζιος έκανε τις δοκιμές του μεσοβδόμαδα, για να επιλέξει την αρχική ενδεκάδα του σημερινού αγώνα.

Η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν πολύ σημαντικά και δύσκολα θα γίνουν πολλά αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ενδεχομένως, η μοναδική αλλαγή να είναι αυτή του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον αγώνα και θα πάρει την θέση ενός εκ των Μπερτόγλιο ή Μαντσίνι.

Από εκεί και πέρα, παίζεται η θέση του τερματοφύλακα ανάμεσα σε Κουέστα-Μπουσέ, με την άμυνα και τα χαφ να είναι -εκτός απροόπτου- οι ίδιοι. Δηλαδή, Σάκιτς-Ροζ-Δεληζήσης-Γκάνεα και Ματίγια-Τζέγκο. Σίγουροι στην επίθεση οι Λόπεθ και Γκάμα.

Αν κάτι θα αλλάξει, θα είναι σίγουρα η τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Άρης θα πρέπει να είναι πολύ πιο επιθετικός απ΄ότι ήταν στο ΟΑΚΑ, καθώς απέναντί του θα έχει μία ομάδα, που πρωταρχικό της μέλημα θα είναι η άμυνα και οι αντεπιθέσεις.

Επομένως, αν και όλα δείχνουν πως στην αρχική ενδεκάδα θα είναι σχεδόν τα ίδια πρόσωπα με το ΟΑΚΑ, οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να είναι σταθεροί μεσοαμυντικά για να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά κυρίως περισσότερο δημιουργικοί στην επίθεση και φυσικά αποτελεσματικοί.

To Top