Έλαβαν το μήνυμα του κόσμου οι παράγοντες, ετοιμάζουν δράση για να «θωρακίσουν» την ομάδα!

Η παρουσία εκπροσώπων των οπαδών του Άρη (και) στα γραφεία στο Κλεάνθης Βικελίδης συνοδεύτηκε από πολλά μηνύματα προς τις διοικήσεις ΠΑΕ και Κοινωνίας Μελών. Τα μηνύματα αυτά τα έλαβαν και ετοιμάζουν δράση…

Οι παράγοντες του Άρη αναμένεται να προβούν σε μια σειρά από δράσεις στο άμεσο χρονικό διάστημα καθώς η ομάδα χρειάζεται πάνω από όλα στήριξη με κάθε τρόπο. Το μήνυμα που έλαβαν από τον κόσμο τους ωθεί να θωρακίσουν ακόμα περισσότερο το σύλλογο αντιδρώντας σε κάθε μορφή αδικίας, αλλά και εφησυχασμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επιδιώξουν συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Ο λόγος είναι προφανής. Ο Άρης βρίσκεται στο στόχαστρο για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό, πράγμα που συμπαρασύρει τα πάντα και συσσωρεύει τα προβλήματα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η άποψη που επικράτησε είναι πως ο σύλλογος δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να γίνει έρμαιο στις ορέξεις όσων θέλουν να επιβάλουν ετσιθελικά την θέση τους χρησιμοποιώντας μοχλούς πίεσης, όπως για παράδειγμα η διαιτησία.

Σε ότι αφορά στην ίδια την ομάδα και τα εσωτερικά θέματα, το γεύμα με τους ποδοσφαιριστές δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης λόγω του διοικητικού συμβουλίου το οποίο κράτησε για πέντε περίπου ώρες. Το πιο πιθανό είναι να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν επιβεβλημένη την συνάντηση.

 

To Top