Συζήτησαν και για Μιχαλήτσο, όλοι κρίνονται, δεν πάρθηκε απόφαση

Στο πεντάωρο διοικητικό συμβούλιο που έγινε σήμερα και κατά τη διάρκεια του οποίου δέχθηκαν και την παρέμβαση των οπαδών της ομάδας συζητήθηκαν αρκετά θέματα.

Υπάρχει προβληματισμός για το αγωνιστικό κομμάτι κι αυτό είναι φανερό. Η δήλωση του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη το μεσημέρι στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής.

«Ο Μιχαλήτσος είναι ο προπονητής της ομάδας αυτή τη στιγμή και αυτόν στηρίζουμε. Αν συμβεί κάτι θα το μάθετε. Τι πρέπει να κάνουμε, να χειροκροτούμε τον προπονητή στις καλές εμφανίσεις και αν κάτι δεν πάει καλά να τον καταδικάζουμε σε θάνατο; Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δε γίνεται να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους. Το αποτέλεσμα στην Κρήτη ήταν κακό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε Άρης και όχι Μιχαλήτσος ή οποιοσδήποτε άλλος. Ο Άρης πρέπει να πάρει αυτό που χρειάζεται και να βρεθεί εκεί που χρειάζεται. Θα τα καταφέρει ο Άρης ο κόσμος να μην πανικοβάλλεται» είπε χαρακτηριστικά το μέλος της ΚΜΑ, αλλά και της επιτροπής αγωνιστικού της κίτρινης ΠΑΕ.

Το θέμα του Γιάννη Μιχαλήτσου και της παραμονής του στον πάγκο, επίσης συζητήθηκε, λοιπόν, στην παραπάνω βάση, χωρίς πάντως να παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση.

Το «Είμαστε Άρης και όχι Μιχαλήτσος ή οποιοσδήποτε άλλος» καταδεικνύει ότι όλοι κρίνονται. Και κρίνονται εκ του αποτελέσματος..

To Top