“Έλαμψαν” οι αθλητές του Άρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πυγμαχίας κατηγορίας Α’ Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το διάστημα από 13-16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου της πόλης.

Σε αυτές τις τέσσερις μέρες που διήρκησε το πρωτάθλημα έλαβαν μέρος, η ελίτ της ελληνικής πυγμαχίας με 50 άνδρες και 30 γυναίκες από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό μιας και από αυτούς τους αγώνες αναδεικνύονται και οι αθλητές που εκπροσωπούν την εθνική Ελλάδας.

Ο Α.Σ Άρης συμμετείχε με τρεις γυναίκες, την Χαρά Γιάντση στα 69 κιλά και τις Στέλλα Κοντούλη και Κατερίνα Τσάμη στα 75 κιλά και με δυο άνδρες, τον Οδυσσέα Φιλιππίδη στα 69 κιλά και τον Πέτρο Ταραρά στα 81 κιλά.

Η γυναικεία ομάδα του Άρη διέπρεψε αφού και τα τρία κορίτσια διακρίθηκαν. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 75 κιλών οι δυο αθλήτριες μονοπώλησαν τον τελικό της κατηγορίας αφού η Κοντούλη Στέλλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Τσαμη Κατερίνα το αργυρό μετάλλιο ενώ στην κατηγορία των 69 κιλών , μετά από δυο συνεχόμενες νίκες η Γιαντση Χαρά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο .

Στους άνδρες παρά την προσπάθεια τους ο Φιλιππίδης και ο Ταραρας δεν κατάφεραν να διακριθούν και αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά που θα του οδηγούσε στα μετάλλια των κατηγοριών τους.

Οι προπονητές του τμήματος Γκαβεζος Γιώργος και Κωστιδης Στέργιος έμειναν  ικανοποιημένοι από την απόδοση των ανδρών και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση των γυναικών, που απέδειξαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα της γυναικείας πυγμαχίας του Άρη αναδεικνύοντας την ως η καλύτερη ομάδα στην Βόρειο Ελλάδα.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top