Εικόνες διάλυσης! Λιποθυμίες, φραστικά επεισόδια και απειλή προσφυγών!

Σοκαριστικές αναφορές, για την εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας, έγιναν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ.

Όπως έγραψε η εφημερίδα “Μακεδονία”: “Πλέον απογοητευτικό απ’ όλα, η καταγγελία περί λιποθυμίας ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια προπόνησης λόγω… ασιτίας! Όπως αναφέρθηκε, το συμβάν μεταφέρθηκε στο δ.σ. της ΚΜΑ από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με τον Σέρβο μάλιστα να υποστηρίζει ότι ανάλογα συμβάντα υπήρξαν το τελευταίο διάστημα και με άλλους δύο επαγγελματίας παίκτες της ομάδας”!

Παράλληλα, στο e mail του PRESSARIS έχουμε δεχθεί αρκετά μηνύματα που υποστηρίζουν τα παραπάνω, καθώς και ότι υπήρχε φραστικό επεισόδιο ποδοσφαιριστή της ομάδας με μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, όταν ο παίκτης ζήτησε να του δοθεί φαρμακευτικό υλικό για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στη μέση!

Τις εικόνες διάλυσης συνθέτουν τα καθημερινά παράπονα των παικτών για την καθυστέρηση των πληρωμών, όπως και η πρόσφατη απειλή προσφυγών, μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Ουντότζι και Ιμπέχ.

To Top