«Έλαμψαν» τα «αστέρια» του Άρη

«Πλημμύρισε» από παιδιά το κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης» κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν και ο Α.Σ. Άρης διοργάνωσε ένα τουρνουά μίνι βόλεϊ για παιδιά γεννηθέντα από το 2001-2003.

Σε αυτό, λοιπόν, πέρα από τα τμήματα των «κίτρινων» συμμετείχαν ο Ναύαρχος Βότσης, το Πανόραμα και ο ΑΜΣ Αγίου Παύλου και αξίζει να σημειωθεί πως δεν επρόκειτο για το τουρνουά, που προτίθεται να κάνει ο Άρης, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή, αλλά για προγραμματισμένους αγώνες πριν από το τραγικό συμβάν.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν «3 εναντίον 3» και στο τέλος δήλωσαν κατενθουσιασμένα, έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Άλλωστε, στόχος των διοργανωτών ήταν τα κορίτσια να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε συνθήκες αγώνες, χωρίς να έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Άρη δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τις ομάδες, που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.

To Top