Έλληνας ή ξένος ο αντι-Ρόλιτς;

Ο Μπράνκο Ρόλιτς αποτελεί παρελθόν ήδη από χθες από τον Άρη και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην εύρεση του αντικαταστάτη του.

Το «διαζύγιο» με τον Σέρβο ακραίο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βγήκε τυχαία και σίγουρα ο Αντρέι Κράβαρικ και οι συνεργάτες του έχουν στο μυαλό τους κάποιους παίκτες, που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του.

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην απόκτηση είτε ενός άλλου ξένου είτε Έλληνα αθλητή, ο οποίος, όμως, δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Και φυσικά επειδή υπάρχουν και καλοί και διαθέσιμοι «ελεύθεροι» Έλληνες στην αγορά (βλ. Σαρικείσογλου), το θέμα είναι αν οι Θεσσαλονικείς ψάξουν για «λαβράκι» στο εξωτερικό ή προτιμήσουν τους… ντόπιους, επειδή και τους ξέρουν και τους εμπιστεύονται.

Όπως και να έχει, ο νέος παίκτης μπορεί να μην προλάβει να κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, όμως, θα γίνει το παν, ώστε να είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το επόμενο σαββατοκύριακο.

To Top