“Πάθος σε όλες τις αναμετρήσεις”

Στον Ολυμπιακό στρέφει το ενδιαφέρον του ο Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Πειραιά το Σάββατο (16/11) στις 19.00 στο Κλειστό του Ρέντη.

Οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ θα παραταχτούν χωρίς ξένο στη σύνθεσή της, καθώς παρελθόν από το ρόστερ αποτελεί ο Μπράνκο Ρόλιτς, ο οποίος δεν πρόσφερε αυτά που προπονητής, διοίκηση και φίλαθλοι προσδοκούσαν.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λεκανοπέδιο την Παρασκευή, ύστερα από απόφαση του Προέδρου του ΑΣ ΤΑΠ ΑΡΗΣ, Θωμά Γιώτα, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Όπου κι αν παίζει η ομάδα και όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της, έχει ως στόχο μόνο τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαραδείση. «Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εμείς σε κάθε παιχνίδι έχουμε ως στόχο τη νίκη. Πρέπει να δείχνουμε πάθος σε όλες τις αναμετρήσεις, προκειμένου να φτάνουμε στην επιτυχία», τόνισε ο νεαρός παίκτης. Όσο για τον Ολυμπιακό επεσήμανε: «Βάσει ρόστερ, θεωρείται η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι τόσο δυνατός, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Πηγή: www.arisac.gr

To Top