Έλληνας προπονητής ο βασικός υποψήφιος για την Σάλκε! (video)

Υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ιστορικής ομάδας του γερμανικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως είναι Έλληνας προπονητής.

Η Σάλκε ζει ίσως, τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, με τους «βασιλικούς μπλε», να έχουν ουσιαστικά παρατήσει την προσπάθεια σωτηρίας, στην Bundesliga, ενώ ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Κρίστιαν Γκρος είναι ο τέταρτος προπονητής που απολύεται από την διοίκηση της Σάλκε, κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παρελθόν αποτελεί ολόκληρη η ομάδα, που αποτελούσε την ηγεσία του αγωνιστικού τμήματος.

Έτσι, στη Σάλκε, αναζητούν τον προπονητή που θα… σώσει οτιδήποτε σώζεται από την καταστροφική αυτή σεζόν και θα βάλει τις βάσεις, για την επιστροφή της ομάδας, στην Bundesliga.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker», ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο 42χρονος Ελληνας τεχνικός θεωρείται από τους «βασιλικούς μπλε» ως μια καλή περίπτωση, καθώς έχει κάνει σημαντική δουλειά στις ακαδημίες της Μπόχουμ, αλλά και στον πάγκο Ντάρμσταντ.

To Top