Σωκράτης: “Νιώθω τυχερός που δεν τραυματίστηκα πιο σοβαρά στο ματς με τον Άρη” (video)

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο, καθώς και για τη δική του εμφάνιση, καθώς πέρασε στο ματς στη θέση του τραυματία Σεμέδο.

Ο Σωκράτης είπε στη NOVA για:

Το ότι μπήκε στο ματς: Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά όμως δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τα γκολ από στατικές φάσεις: Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε.

Τη σημασία της νίκης: Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

To Top