Έλσνερ: “Αισθάνομαι άνετα στην άμυνα, έπαιξα πολλά χρόνια και μπορώ να αποδώσω”!

Ο Ροκ Έλσνερ μίλησε με αφορμή το δείπνο συσπείρωσης, αναφέρθηκε στους λόγους που ο Άρης δεν έχει κερδίσει ακόμη, μίλησε για τον ψυχολογικό τομέα, τον Μιλίνκοβιτς, αλλά και το σε ποια θέση μπορεί να αγωνιστεί.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος:

-Ροκ, ο Άρης δεν έχει κερδίσει στα πρώτα έξι παιχνίδια. Που είναι το πρόβλημα;

«Αυτό που είπες, αυτό είναι το πρόβλημα. Το γεγονός ότι δεν κερδίζουμε. Όλοι μέσα στην ομάδα το θέλουμε πάρα πολύ, γι’ αυτό και είμαστε σήμερα εδώ, σ’ αυτό το δείπνο. Για να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα. Θέλουμε και χρειαζόμαστε αυτούς τους πόντους, ο κόσμος μας επίσης. Μέχρι στιγμής, έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά νομίζω ότι στα τελευταία ματς έχουμε βελτιωθεί πολύ.

Στην Ξάνθη ήμασταν άτυχοι, ενώ υπήρξε και ένα διαιτητικό σφάλμα. Με τον Παναιτωλικό αξίζαμε τη νίκη, αλλά είχαμε ξανά δοκάρι. Δε λέω ότι δεν κερδίζουμε επειδή είμαστε άτυχοι, αλλά υπάρχει και αυτό στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να μη δεχτούμε γκολ για ακόμη ένα ματς, αλλά αυτή τη φορά να σκοράρουμε!».

-Θεωρείς ότι το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό;

«Μπορούμε να βρούμε αιτίες παντού. Όταν δεν κερδίζεις, δε χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογίες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ στις προπονήσεις και όλοι θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Μιλάμε συνέχεια μεταξύ μας και φαίνεται πόσο το θέλουμε. Νομίζω ότι αξίζουμε περισσότερους από 2 πόντους».

-Φαίνεται βελτιωμένος από τη στιγμή που ήρθε ο ΖόρανΜιλίνκοβιτς στον Άρη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον νέο προπονητή;

«Τον ήξερα σαν όνομα, αλλά δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ. Έμαθα από κάποιους ανθρώπους ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής και σέβεται τους παίκτες του. Για εμένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύει πολύ σκληρά, δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και βοηθάει πολύ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, να αισθάνονται κομμάτια της. Ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις. Κάνει πολύ καλή δουλειά και θεωρώ ότι αυτό που χρειάζεται για να ανέβει η ομάδα είναι η νίκη που θα φέρει τη σωστή νοοτροπία, αυτή που έχει ο προπονητής μας».

-Σε ό,τι αφορά εσένα, τι έχει αλλάξει και πραγματοποιείς τόσο καλές εμφανίσεις;

«Με τον προηγούμενο προπονητή, δεν είχα παίξει σ’ ούτε έναν αγώνα για 90 λεπτά. Ακόμη και στα φιλικά της προετοιμασίας έπαιζα μάξιμουμ 60 λεπτά. Στον αγώνα με την Καλλονή αγωνίστηκα για 58 λεπτά. Αυτό έχει αλλάξει με τον νέο κόουτς, ο οποίος μου δίνει περισσότερο χρόνο και δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για έναν παίκτη. Μου μιλάει συνέχεια, όπως κάνει άλλωστε και με τους συμπαίκτες μου, και δείχνει ότι με πιστεύει. Όταν βλέπεις έναν τέτοιο άνθρωπο, σκέφτεσαι ότι πρέπει να παλέψεις και γι’ αυτόν».

-Τελικά είσαι στόπερ ή μέσος; Που σ’ αρέσει να παίζεις περισσότερο;

«Όταν υπέγραψα στον Άρη, γνώριζα ότι αποκτήθηκα για τη μεσαία γραμμή. Τόσο ο πρόεδρος όμως, όσο και όλοι στην ομάδα, γνώριζαν ότι μπορώ να παίξω και στόπερ. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα. Αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα απ’ αυτή τη θέση ή από οποιαδήποτε θέση, θα το κάνω. Αισθάνομαι άνετα στην άμυνα, έχω παίξει τη θέση πολλά χρόνια και μπορώ να αποδώσω».

To Top