Πρόβα τζενεράλε για τα… μάτια του Αγγέλου και μόνο!

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η πρόβα τζενεράλε του Άρη για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα στο άδειο Αλεξάνδρειο τον Φίλιππο Βέροιας, σε έναν αγώνα που ουσιαστικά γίνεται για τον Βαγγέλη Αγγέλου, για να διαπιστώσει ο προπονητής της ομάδας τις όποιες ατέλειες ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Το σημερινό παιχνίδι είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, πιθανότατα δεν θα δημοσιοποιηθούν ούτε στοιχεία του παιχνιδιού πέραν του αποτελέσματος. Ο Βαγγέλης Αγγέλου εκτός απροόπτου δεν θα χρησιμοποιήσει τον Ζήση Σαρικόπουλο και τον Κώστα Μήτογλου, ενώ σίγουρα δεν θα παίξει ο Τζέρεμι Χαντ.

Λογικά το παιχνίδι θα λειτουργήσει ως… εξομοιωτής για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Άρης μέσα στην Πυλαία. Ο Αγγέλου θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές, προσαρμοσμένες στον τρόπο που αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ και περιμένει να δει αντιδράσεις από τους παίκτες του σε όλα όσα έχουν δουλέψει εδώ και περίπου δύο μήνες.

 

To Top