Έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» ο Ιγκορ

Μια κεφαλιά του Ιγκορ στο 75΄ήταν αρκετή για να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Πανθρακικό στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό, καθώς το γκολ του Βραζιλιάνου ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, που έμεινε στους 17 βαθμούς και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που έφτασε τους 24!

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Εβρίτες μπήκε πιο δυνατά στο ματς, με τους παίκτες του Λεβαδειακού να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο στο πρώτο τέταρτο.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε ν΄ ανοίξουν το σκορ στο 5΄, με την μπάλα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζάνη, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, η ομάδα της Κομοτηνής απείλησε σε δύο περιπτώσεις λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Ντιόγκο και τον Κάσες, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι στο 43ο λεπτό.

Παρ΄ ότι, όμως, η ομάδα του Μάντζιου είχε δύο δοκάρια, τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο την έχασε αυτή του Νίκου Καραγεωργίου με τον Ορτέγκα τρία λεπτά πριν το τέλος.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, ενώ όσο έφτανε προς το τέλος του το παιχνίδι η ομάδα της Κομοτηνής πίεζε, χωρίς να γίνεται ιδιαιτέρως απειλητική. Εν τέλει, ο Ιγκόρ σκόραρε έναν τέταρτο πριν το ματς, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

To Top