Αήττητος στο ‘σπίτι’ του ο Παναιτωλικός

Χάρη στο γκολ του Ανρί Καμαρά στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του κακού Παναθηναϊκού και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του.

Αντίθετα, η ομάδα του Αναστασίου παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο, δεν μπήκε στην ουσία ποτέ στο ματς, σε αντίθεση με αυτή του Χάβου που απείλησε αρκετές φορές, βρίσκοντας απέναντι της τον σταθερό Καπίνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», όμως, κατάφεραν ν΄ αντέξουν στην πίεση που δέχτηκαν χάρη στον Στέφανο Καπίνο, που όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Ο Καμαρά, ωστόσο, στην πρώτη κλασική ευκαιρία της ομάδας του στο ματς στο 30΄ «έγραψε» με ψύχραιμο πλασέ το 1-0, με τους φιλοξενούμενους, πάντως, να δείχνουν πως λειτουργούν καλύτερα, μετά το γκολ. Ωστόσο, παρά την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσαν ν΄ απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ράφαελ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η τριάδα των χαφ του Παναιτωλικού συνέχιζε να βραχυκυκλώνει τον άξονα των «πράσινων», που αδυνατούσαν να επιτεθούν οργανωμένα. Μάλιστα, η ομάδα του Αναστασίου λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα στο 57’, όταν ο Μπακάκης αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία.

Οι αλλαγές του τεχνικού του Παναθηναϊκού τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη (3-4-3) βοήθησαν την ομάδα να φέρει τη μπάλα μπροστά, όμως και πάλι έλειψαν οι τελικές προσπάθειες και έτσι το τελικό 1-0 ήρθε φυσιολογικά.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεταφέρθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στα δάχτυλα του χεριού του.

To Top