Έμειναν στα προφορικά, περιμένουν τα… γραπτά για Καστίγιο

Παράταση στις εξελίξεις για το θέμα του Νέρι Καστίγιο και του ενδιαφέροντος που υπάρχει με συγκεκριμένη πρόταση από το Μεξικό για τον επιθετικό του Άρη.

Όπως είναι γνωστό, η Πουέμπλα έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Η πρόταση αυτή, η οποία έγινε σε προφορικό επίπεδο, αγγίζει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μεξικάνικων μέσων ενημέρωσης τα 2.000.000 δολάρια τον χρόνο για τον ποδοσφαιριστή.

Για τον λόγο αυτό, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη, ο Άλεξ Καστίγιο, αδελφός και ατζέντης του Νέρι, προκειμένου να χειριστεί το θέμα δια ζώσης, ενημερώνοντας τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή άμεσα, αλλά και την ΠΑΕ Άρης εφόσον προχωρήσει ουσιαστικά το θέμα.

Μέχρι αυτήν την ώρα η πρόταση της Πουέμπλα είναι προφορική και δεν έχει κατατεθεί γραπτά, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Την ίδια ώρα, πάντως, στο Μεξικό, επιμένουν ότι το θέμα των διαπραγματεύσεων έχει προχωρήσει κατά… 75%, όμως η πραγματικότητα είναι όπως την περιγράφουμε παραπάνω.

 Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του εκπροσώπου του Καστίγιο στη Θεσσαλονίκη θα παραταθεί, εν αναμονή των εξελίξεων.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top