Έτοιμος για το διπλό πρωτιάς και πρόκρισης!

Με πέντε νίκες σε έξι αγώνες και μία ήττα στο… ριπλέι, ο Άρης διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, παίζει καλό μπάσκετ και έχει μία σταθερή αξία μέσα στο παρκέ, την άμυνά του. Αυτά τα στοιχεία θέλει να ξεδιπλώσει στην CEZ Arena σήμερα (19.00) για να παραμείνει αήττητος εκτός έδρας στο Γιούροκαπ και να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Νίμπουρκ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παρουσιάζει “κοιλιά” στην απόδοσή της και μετά την ήττα από τη Ρουντούπις υπάρχει και γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Παραμένει, βέβαια, το φαβορί για τον σημερινό αγώνα. Είναι ομάδα με ποιοτικότερους παίκτες, πιο έμπειρους και έχει μεγαλύτερο βάθος από τον Άρη, που θα προσπαθήσει να “κλέψει” το παιχνίδι, “καταστρέφοντας” τον τρόπο παιχνιδιού των Τσέχων. Υπάρχει ο “οδηγός” που λέγεται Ρουντούπις, όμως άλλα στοιχεία έχει ο Άρης και άλλα η λιθουανική ομάδα.

Η Ρουντούπις κέρδισε μέσα από την επίθεσή της, έβαλε 83 πόντους στη Νίμπουρκ την περασμένη βδομάδα. Ο Άρης έχει σκοράρει μόνο μία φορά πάνω από 80 πόντους φέτος, στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ και έχασε με 84-81! Στηρίζεται στην άμυνά του και το αποδεικνύουν αυτό το ότι οι περισσότεροι πόντοι που έχει δεχτεί στα τελευταία επτά παιχνίδια είναι 70 από τον Ολυμπιακό!

Εκεί που υπερτερούν οι κίτρινοι είναι στο θέμα του αγωνιστικού ρυθμού, γιατί προέρχονται από ένα σερί πολύ καλών αποτελεσμάτων, που έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του. Άλλος παίκτης είναι ο Μάλντροου σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, το ίδιο ο Κερούς, το ίδιο ακόμα και ο Τσαλδάρης ή ο Ντέιβις.

Είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται αρκετά μακριά από την φυσική έδρα της Νίμπουρκ και άρα δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος στην CEZ Arena της Παρντουμπίτσε, είναι πλεονέκτημα ότι και εκεί θα υπάρχουν οπαδοί του Άρη, που ξεκίνησαν και από την Θεσσαλονίκη και από της πόλης της Γερμανίας!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top