Έμειναν στο… μηδέν με ΠΑΟΚ οι Νέοι του Άρη! Δύο αποβολές και τραυματισμός-σοκ του νεαρού Μπουλγκουρίδη!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της εξ αναβολής 9ης αγωνιστικής της κατηγορίας Νέων ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ!Σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Μπουλγκουρίδη!

Το σύνολο του Δημήτρη Σίτσα παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που παρά την υπεροχή του δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις τελικές που δημιούργησε, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τον σημερινό του αντίπαλο.

Από την αναμέτρηση δεν έλειψε το πάθος με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται από το 35΄με παίκτη λιγότερο μετά από αψιμαχία που είχαν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Για τον Άρη την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ταουσάνης που δεν συγκράτησε τα νεύρα του μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα αντίπαλου αμυντικού.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού παίκτη των “κίτρινων” Μπουλγκουρίδη στο 70΄μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου που δεν υπέπεσε στην… αντίληψη του διαιτητή.

Η πρώτη ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού που συνεπάγεται με απουσία του νεαρού από την αγωνιστική δράση -τουλάχιστον- για το υπόλοιπο της χρονιάς.

To Top