Η πρώτη αποστολή της χρονιάς

Ο Πάουλο Κάμπος ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του 2015 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκτός από τον τιμωρημένο Πόι υπάρχουν άλλες τρεις απουσίες.

Η επίσημη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει: “Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή (σήμερα το απόγευμα θα αποσυρθεί κανονικά σε ξενοδοχείο της πόλης μας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής, ο ανέτοιμος Αλέξανδρος Χιντασέλι, καθώς και ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι (ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες)”.

To Top