“Έμπλεξαν και οι δυο, ώθηση στον Άρη από τον κόσμο του”!

O προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού και παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη, Ζόραν Στοϊνοβιτς μίλησε μεταξύ άλλων για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου.

Τα κυριότερα σημεία από αυτά που είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο πώς περιμένει το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Πανθρακικο το ερχόμενο Σάββατο: «Όλοι λέγαμε ότι ομάδες σαν τον Άρη χρειάζονται στη Σούπερ Λιγκ και δεν πρέπει να πέσουν. Τώρα μπλέξαμε και οι δύο και το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Εύχομαι στο τέλος τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που θα επιτρέψουν στις δύο ομάδες να μείνουν στην κατηγορία. Ο Άρης έχει κόσμο και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα δώσει μία άλλη ώθηση. Καιγόμαστε και εμείς και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Όποιος είναι πιο ψύχραιμος, έχει υπομονή στο παιχνίδι του και προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο θα κερδίσει».

 Για το να πιστεύει ότι το άγχος θα βαρύνει κάποια από τις δύο ομάδες περισσότερο, είπε: «Περισσότερο άγχος μάλλον θα έχουμε εμείς. Γιατί ο Άρης εδώ και ένα μήνα παίζει όλο κρίσιμα παιχνίδια. Έχει συνηθίσει. Για εμάς το άγχος θα είναι μεγάλο γιατί μπλέξαμε πρόσφατα».

 Για το πού αποδίδει την κακή βαθμολογική συγκομιδή του Πανθρακικού στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, απάντησε: «Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τη Ξάνθη, σε όλα τα άλλα τα ματς παίζαμε καλά και δικαιούμασταν βαθμούς. Συγκυρίες, λεπτομέρειες και διαιτησία οδήγησαν στην απώλεια βαθμών, με συνέπεια τώρα να κινδυνεύουμε. Σε παιχνίδια όπως με την Τρίπολη δικαιούμασταν βαθμούς. Παίζαμε καλά, αλλά δεν πήραμε βαθμούς».

 Για τους Αγκάνθο και Παπαδόπουλο, που είναι δύο από τους κορυφαίους επιθετικούς του φετινού πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Είναι δύο παίκτες που κουβαλούν την ομάδα τους στην πλάτη τους. Η απόδοσή τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Όλα τα φώτα θα είναι σε αυτούς, αν και ο Πανθρακικός έχει πιο πολλές επιλογές. Ο Άρης χωρίς τον Αγκάνθο έχει μεγαλύτερο πρόβλημα».

 Στη συνέχεια έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι αρκετές ομάδες που κινδυνεύουν. Και η Βέροια και ο ΟΦΗ είναι κοντά. Μέχρι στιγμής, έχει φανεί ότι δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα. Οπότε, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Όλοι μπορεί να κινδυνέψουν».

 

To Top