Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο γιος του Ζόραν Στοϊνοβιτς

Μετά από παραμονή για σχεδόν δύο 24ωρα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής με ισάριθμες διανυκτερεύσεις, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ο 14χρονος γιος του Ζόραν Στοΐνοβιτς , πρώην παίκτη του Άρη, αναμένεται να πάρει μέσα στην ημέρα εξιτήριο.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ο τραυματισμός του από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ευτυχώς δεν έπληξε κανένα ζωτικό όργανο, με αποτέλεσμα να μην διατρέξει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή του. Ωστόσο το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων προκαλεί σοκ και απασχολεί έντονα την κοινωνία της Κομοτηνής, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή ότι οι δράστες έχουν ξαναδείξει παραβατική συμπεριφορά και έκαναν μπουλινγκ σε ανήλικο, τον οποίο προσπάθησαν να προστατεύσουν ο γιος του και ο φίλος του με αποτέλεσμα να δεχτούν την επίθεση.

Οι δυο δράστες ηλικίας 17 και 14 ετών συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και μάλιστα εντός του πλαισίου του αυτοφώρου. Πλέον αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

 

To Top