Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού…

Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται ο Άρης στο τέλος του α’ γύρου. Ούτε υπερβολή είναι, ούτε κινδυνολογία. Η απόλυτη πραγματικότητα μιας σειράς αγώνων, στην οποία ο Άρης έχασε “δικά” του παιχνίδια.

Με τη νίκη του Ηλυσιακού επί του Ρεθύμνου σήμερα η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας έχει γίνει ακόμα πιο περίπλοκη από ότι ήταν. Η ομάδα των Ιλισίων έχει τέσσερις νίκες, όσες και ο Απόλλωνας Πατρών που (λογικά) θα χάσει από τον Παναθηναϊκό αύριο. Ο Ίκαρος είναι στην τελευταία θέση με τρεις νίκες. Ακριβώς πάνω από Ηλυσιακό και Απόλλωνα, βρίσκεται ο Άρης, με ρεκόρ 5-8 και μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες: Ρέθυμνο, Κολοσσός, Πανελευσινιακός και Τρίκαλα. Καμία από αυτές δεν κατάφερε να κερδίσει στον α’ γύρο!

Ο Άρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, φυσικά πλέον κοιτάζει προς τα… κάτω και όχι προς τα… πάνω, γιατί πρέπει να μαζέψει νίκες και να βάλει τέλος στις όποιες περιπέτειες. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ελπίδες και μάλιστα πολλές για να γυρίσει η κατάσταση και να διεκδικήσει η ομάδα ακόμα και την 5η θέση (ο ΚΑΟΔ έχει ρεκόρ 7-6), αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται να γίνει και πάλι ομάδα.



To Top