Ένας κούκος (Όλιβερ) δεν φέρνει την άνοιξη…

Με τους 31 πόντους, που πέτυχε κόντρα στον Αθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (1/12), παρ΄ ότι η ομάδα της δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τον Βύρωνα, η Μονίκ Όλιβερ παρέμεινε στην πρώτη τριάδα των πρώτων σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, έχοντας συνολικά 139.

Επίσης, η 23χρονης φόργουορντ εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα των ριμπάουντ με τα 84, που έχει μαζέψει (11 στον Βύρωνα), έναντι των 83 της Γκίβενς του Αθηναϊκού, ενώ είναι και δεύτερη στην κατηγορία των μπλοκ με 11 συνολικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης ELGEK βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόνο μία νίκη (απέναντι στον ΠΑΟΚ) σε επτά αγωνιστικές και ως εκ τούτου οι «κίτρινες» θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, εκκρεμεί και η υπόθεση της Γωγώς Κανταρά, όμως, σε κάθε περίπτωση οι Θεσσαλονικιές θα πρέπει να βρουν σύντομα τον δρόμο τους.

Το παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, που ακολουθεί το σαββατοκύριακο, είναι ματς «ζωής και θανάτου», με την αθηναϊκή ομάδα να είναι τελευταία στη βαθμολογία, μην έχοντας σημειώσει καμία νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα.

To Top