«Έκλεισε» η συμφωνία για το παγοδρόμιο – Στις 15 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του!

Και επισήμως «έκλεισε» η συμφωνία ανάμεσα στον Α.Σ. Άρης και την εταιρία, που αναλαμβάνει να στήσει το παγοδρόμιο στο χώρο που βρίσκεται πίσω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, αυτό θα φέρει την ονομασία «100 χρόνια Άρης», με αφορμή φυσικά τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν μία τελευταία συνάντηση χθες το βράδυ, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θωμά Γιώτα, και μελών του διοικητικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας ρυθμίστηκαν τα διαδικαστικά και έδωσαν τα χέρια.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία είναι για τέσσερα χρόνια και το παγοδρόμιο, του οποίου  τα εγκαίνια προγραμματίζεται να γίνουν γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσει φέτος τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο και εν συνεχεία ξανά από τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά το σκέπαστρο, που ήταν ένα μείζον θέμα, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένα προσωρινό μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όταν και θ΄ αρχίσει η κατασκευή ενός μόνιμου.

Τέλος, σχετικά με την πίστα, αυτή θα είναι περίπου 400-430 τ.μ. και θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 100 άτομα, που θα θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ελεύθερο πατινάζ!

To Top