Η Σούπερ Λιγκ επέστρεψε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ επέστρεψε η Σούπερ Λιγκ μέσω του προέδρου της, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος ζητά να ληφθεί μία απόφαση για το πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν.

Η ιστορία με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην football league και αυτές που θα προβιβαστούν στην Superleague κρατά αρκετούς μήνες, δίχως να έχει παρθεί ακόμα τελική απόφαση.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει δημιουργήσει μία μικρή ένταση σε κάποιους συλλόγου που ζητούν να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση.

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης, με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε επί του θέματος, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι ξανά στην ΕΠΟ:

“Το σημαντικό πιστεύω ότι δεν είναι αν θα ληφθεί απόφαση υπέρ της μιας ή της άλλης λίγκας, αλλά επιτέλους να ληφθεί απόφαση για το καλό του ποδοσφαίρου και για την αξιοπιστία του, καθώς η μη απόφαση είναι πάντα χειρότερη από την όποια απόφαση”.

Η πλευρά της Superleague συγκλίνει στο 2-2 (δηλαδή δυο να πέσουν, δυο να ανέβουν), όμως δεν αποτελεί τελική απόφαση, αφού αυτό πρέπει να αποφασιστεί από την ΕΠΟ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της football league και αν θα υπάρξει ανάλογη δήλωση/ανακοίνωση.

To Top