Ένας νεκρός, ένα 5χρονο αγόρι σε κώμα και 31 τραυματίες από τους πανηγυρισμούς στο Μπουένος Άιρες

Τραγικός είναι ο απολογισμός των θριαμβευτικών πανηγυρισμών στο Μπουένος Άιρες για την κατάκτηση του Μουντιάλ, καθώς επιβεβαιώθηκε από τις τοπικές Αρχές ότι ένας 24χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από οροφή κι ένα 5χρονο αγόρι βρίσκεται σε κώμα.

Οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες «πλημμύρισαν» από κόσμο τα τελευταία 24ωρα, για την υποδοχή της εθνικής Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Το κύμα ευφορίας και ανεξέλεγκτης κίνησης, όμως, είχε και τραγικό αντίκτυπο, αφού επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός 24χρονου άνδρα, την ώρα που ένα 5χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται σε κώμα.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «Nacion», το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο εν λόγω άνδρας έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του όταν έσπασε ένα από τα κάγκελα την ώρα που γιόρταζε χοροπηδώντας. Αποτέλεσμα ήταν να αποκομίσει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, με την πτώση να αποβαίνει θανατηφόρα καθώς λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Την είδηση ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας του Μπουένος Άιρες, μαζί με την πληροφορία πως ένα 5χρονο παιδί βρίσκεται σε κώμα, έχοντας δεχθεί στο κεφάλι ένα κομμάτι μάρμαρο που ξεκόλλησε από μνημείο στην Plaza San Martin, το οποίο και επισκέφτηκε με τους γονείς του μετά τον τελικό.

Παράλληλα, στους 31 ανέρχονται οι τραυματίες (εκτός κινδύνου) από την «παλίρροια» των πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων για την παρέλαση του θριάμβου της Αλμπισελέστε.

To Top