Ένας πραγματικός… άγγελος, πρωταθλητής και άριστος μαθητής! (photos)

H οικογένεια του Άρη παραμένει σοκαρισμένη, συγκλονισμένη, βυθισμένη στο πένθος από την απώλεια ενός δικού της παιδιού… Ο Άγγελος Τσιπούρας έφυγε τόσο πρόωρα, τόσο άδικα…

Γεννημένος την 1η Απριλίου του 1996 ο Άγγελος ήταν ένας από  τους “μικρούς” του Τάσου Θέου. Η αγάπη του για την μπάλα ήταν μεγάλη, κάτι το οποίο φρόντιζε να δείχνει κάθε σαββατοκύριακα μέσα στο γήπεδο.

Το πάθος του ωστόσο για το ποδόσφαιρο, δεν επηρέαζε καθόλου τις μαθητικές του υποχρεώσεις. Ως μαθητής της δευτέρας Λυκείου στο Λύκειο Επανωμής ήταν αρκετά καλός και επιμελής, βρίσκοντας πάντα χρόνο για διάβασμα μεταξύ των προπονήσεων.

Αγωνιζόταν στην αριστερή πτέρυγα των “κίτρινων”, όντας αριστεροπόδαρος, κυρίως στη θέση του αριστερού μπακ. Ήταν πρώτος ξάδερφος του μέχρι πρότινος παίκτη του Άρη, Αποστόλη Τσιπούρα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε την καριέρα του στην γειτονική Ιταλία, στην Πογκιμπόνσι, ομάδα Δ’ Εθνικής.

Την περσινή χρονιά ευτύχησε να φτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος Υποδομής Κ-17 και να στεφθεί τελικά πρωταθλητής. Κατά τη φετινή σεζόν ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός για περίπου ενάμιση μήνα, όμως από τη στιγμή που επέστρεψε ήταν από τα βασικούς της ομάδας.

Η τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα του Άρη ήταν στη νίκη με 3-2 επί της Κέρκυρας το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στη Ν. Ραιδεστό, όταν και πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Στατή στο 65ο λεπτό της συνάντησης.

Ο άτυχος Τσιπούρας θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις μιλούν για ανεύρυσμα στο κεφάλι.

To Top