ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ένας χρόνος από την ημέρα που άλλαξαν όλα! Η… μυστική “πρώτη” του Νίκου Λάσκαρη στο θρυλικό Παλέ και η ανακοίνωση της ΚΑΕ!

Απόγευμα Σαββάτου 18 Απριλίου 2015. Η ομάδα μπάσκετ έχει προπόνηση στο Παλέ. Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά διακοπή σχεδόν ενός μήνα. Δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα και το καταλαβαίνουν όλοι αυτό έναν χρόνο μετά. 

Είναι η μέρα στην οποία για πρώτη φορά πάτησε το πόδι του στο Αλεξάνδρειο ο Νίκος Λάσκαρης, είναι η μέρα που για πρώτη φορά η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον!

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τότε που ο τότε εκπρόσωπος “επιχειρηματικού σχήματος” εξέφρασε ενδιαφέρον για το μπασκετικό τμήμα του Άρη και βρέθηκε δια ζώσης στο Παλέ για συζητήσεις με την διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη.

Το ενδιαφέρον αποδείχθηκε υπαρκτό και έναν χρόνο μετά ο Άρης έχει μπει σε μια άλλη ρότα, σε έναν άλλο δρόμο, καθώς η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη που έγινε στη συνέχεια ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σε ποσοστό 90%, άλλαξε (και αλλάζει) ριζικά τα πάντα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ στις 18 Απριλίου ανέφερε: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματικό σχήμα, το οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον να επενδύσει στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Σήμερα Σάββατο (18/4) έλαβε χώρα, στα γραφεία της ομάδας, η πρώτη διά ζώσης επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της Κ.Α.Ε. και τους εκπροσώπους των εν λόγω επιχειρηματιών. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες υποχρεώσεις της Κ.Α.Ε., κάτι που θα καθορίσει και τις προϋποθέσεις ανάμειξης του εν λόγω σχήματος στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε..

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα”.

To Top