ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Σίμτσακ διηγείται στο PRESSARIS στιγμές και αντιδράσεις από την “πρώτη” του Λάσκαρη στο Παλέ: “Αυτό που ελπίζαμε να γίνει, πραγματοποιήθηκε!”

Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στο Αλεξάνδρειο, τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, ο Βασίλης Σίμτσακ διηγείται στο PRESSARIS τις πρώτες στιγμές και τις πρώτες αντιδράσεις του αγωνιστικού τμήματος.

“Είχαμε προπόνηση και μας είχαν πει οι άνθρωποι της ομάδας ότι έρχεται ένας υποψήφιος επενδυτής, για να δει την προπόνηση. Εμείς ήμασταν λίγο μαγκωμένοι, ίσως αγχωθήκαμε και λίγο γιατί μας είπαν ότι στην περίπτωση που θα έπαιρνε την ομάδα, θα άλλαζαν όλα. Θέλαμε να δείξουμε καλά πράγματα από την πλευρά μας”, θυμάται ο έμπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε: “Θέλαμε κατά κάποιο τρόπο να συμβάλλουμε και εμείς στην σωστή κατεύθυνση από το τι θα έβλεπε εκείνη την ημέρα”.

Ο Λάσκαρης δεν μίλησε τότε στην ομάδα. “Δεν θυμάμαι να μας μίλησε. Νομίζω ότι κάποια στιγμή τον ρώτησε ο κόουτς Πρίφτης αν θα ήθελε να μας πει κάτι, αλλά αν θυμάμαι καλά μας ευχήθηκε μόνο να έχουμε καλή προπόνηση, είδε ένα μέρος της και μετά αποχώρησε”, διηγήθηκε ο Σίμτσακ.

Έναν χρόνο μετά “αυτό που ελπίζαμε τότε όλοι να γίνει, πραγματοποιήθηκε. Η παρουσία του κ. Λάσκαρη και όλης της οικογένειας άλλαξε το μομέντουμ της ομάδας και τις συνθήκες λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Είναι πλέον στο χέρι μας, στο χέρι της οικογένειας και φυσικά του κόσμου να ξαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει”.

To Top