ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ακόμα καθοριστικό βήμα, στόχος το “διπλό” στο Αγρίνιο! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Επόμενη έξοδος για τον Άρη, σήμερα (PRESSARIS, 17:15, ΕΡΤ) στο Αγρίνιο, απέναντι στον τοπικό Παναιτωλικό, με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και την διατήρηση της ομάδας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν τον προτελευταίο της βαθμολογίας, καθώς η ομάδα του Αγρινίου έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Με νίκη ο Άρης φτάνει τους 32, παραμένει στο -2 από τον 4ο Παναθηναϊκό και διατηρεί το +3 ή και το αυξάνει από τους διώκτες του, ανάλογα βέβαια και με τα δικά τους αποτελέσματα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει στον Χαβιέ Ματίγια έμεινε προληπτικά εκτός, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι. Εκτός και ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε.

Από την άλλη πλευρά, κανονικά στις επιλογές βρίσκεται ο Φιορίν Ντουρμισάι μετά την δικαίωση του Άρη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο πρώτο διαιτητή και τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR στον αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

17:15 Παναιτωλικός-Άρης: Διαμαντόπουλος (Μπούξμπαουμ, Σαμοΐλης, 4ος Μαλούτας, VAR: Μανούχος, Δημόπουλος Μ.)

To Top