ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ένινγκ, οι απουσίες και ο Ντουρμισάι…

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει και σήμερα στο Αγρίνιο να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες για τον Άρη, ως προς τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Εκτός αποστολής ο Χαβιέ Ματίγια με ενοχλήσεις, ενώ τιμωρημένος είναι ο Λίντσεϊ Ροζ. Δύο βασικοί ποδοσφαιριστές του φετινού Άρη.

Αντί του Ισπανού, στην αρχική ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο Αμπού Μπα, έχοντας στο πλευρό του τον Λούκας Σάσα.

Όσον για τον Γάλλο αμυντικό, ένας εκ των Σούντγκρεν ή Σόουζα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Άρη, με τον Κουέστα στο τέρμα, τον Κόρχουτ αριστερά και τους Βέλεθ-Δεληζήση κεντρικό δίδυμο.

Στην επίθεση, βασικοί θα είναι οι Γκάμα και Φετφατζίδης, με τον Ντιγκινί να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, μετά την εικόνα του κόντρα στην Ξάνθη.

Μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί από την αρχή ο Λάρσον ή θα ξεκουραστεί και αν θα χρησιμοποιηθεί βασικός ή όχι, ο Ντουρμισάι.

Αποφάσεις που ενδεχομένως να παρθούν την ύστατη στιγμή από τον Μίχαελ Ένινγκ, καθώς από την μία ο Σουηδός έχει συνεχόμενα ματς και την Πέμπτη έπαιξε αγώνα με ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες και από την άλλη ο 23χρονος φορ, παρότι επιστρέφει έλειψε από μερικά ματς και δεν έχει τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό, αν και από άποψη φυσικής κατάστασης είναι εξαιρετικά.

To Top