ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο, με “διπλό” στην Καλαμαριά (PRESSARIS-LIVE, 15:30)

Τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει τους “κιτρινόμαυρους” ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι, καθώς απέναντί τους θα έχουν μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ και ο αγωνιστικό χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, καθώς ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Μοναδικό πρόβλημα για τον “Αναστό” η απουσία του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος θα εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας, καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Φυσικά,εκτός, μένει και ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε. Aντίθετα, στις βασικά πλάνα του 58χρονου κόουτς, επέστρεψε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς αποτελείται από 20 παίκτες. Αναλυτικά: 

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

To Top