Η τελευταία εκκρεμότητα για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών

Την επιστολή της ΕΟΚ στη FIBA περιμένει η ΚΑΕ Άρης για να πάρει το τελικό «ΟΚ» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και να καταθέσει τα χρήματα στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, προκειμένου να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ζητήσει από την ΕΟΚ επιστολή με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την τήρηση των διακανονισμών που έχει επιτύχει ο Άρης με τους πιστωτές που είχαν δικαιωθεί στη FIBA, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση μεταγραφών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ” μια εκκρεμότητα υπάρχει αναφορικά με την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών που έχει επιβάλλει η FIBA στον Άρη.
η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε από την ΕΟΚ επιστολή με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την τήρηση των διακανονισμών που έχει επιτύχει ο Άρης με τους πιστωτές που είχαν δικαιωθεί στη FIBA, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το μεταγραφικό «εμπάργκο».
Την περασμένη Τρίτη (12/8) η ΕΟΚ διαβεβαίωσε την ΚΑΕ Άρης ότι θα στείλει τη σχετική επιστολή στη FIBA. Ο Άρης περιμένει την κίνηση της Ομοσπονδίας, ώστε να πάρει το οριστικό «ΟΚ» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και να καταθέσει τα χρήματα στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, ώστε να ξεπεραστεί ο τελευταίος σκόπελος για την υπόθεση του απαγορευτικού.
Μετά από νέα, σημερινή (14/8) επαφή, η ΕΟΚ επισήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ότι η σχετική επιστολή θα σταλεί την ερχόμενη Δευτέρα (18/8)”.
To Top