“Συζητήσαμε και για τη Γ΄ εθνική, το μπαλάκι είναι στην ΠΑΕ! Επιθυμία όλων η Β΄ Εθνική, να μην κλείσουμε καμία πόρτα”

Το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της ΚΜΑ, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος  τόνισε πως συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα για την ποδοσφαιρική ομάδα, Β’  και Γ΄ εθνική και πως δεν πρέπει να κλείνει καμία πόρτα για την ομάδα. Παράλληλα, ανέφερε πως θα υπάρξουν εξελίξεις το βράδυ της Δευτέρας (18/08).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την συνάντηση που έγινε: “Είμαστε οπαδοί του Άρη ζούμε την κατάσταση και ζούμε στα όρια μας. Έγινε μια συνάντηση, πρώτη φορά ήμουν σε συνάντηση με οργανωμένους και παρά τον εκνευρισμό έγινε σε καλό επίπεδο η κουβέντα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα και δεν ξεπεράστηκαν τα όρια παρά τον εκνευρισμό και το κλίμα. Βλέπω ότι ανεβαίνουν διάφορα και δίνουν κάποιες κατευθύνσεις θέλω να ξεκαθαρίσω πως όλοι μας έχουμε δηλωμένα την επιθυμία να παίξει ο Άρης στην Β’. Αυτό ειπώθηκε πριν από κάθε κουβέντα. Όλοι θέλουμε τον Άρη στην μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία. Εμείς στηρίζουμε τον σύλλογο και όχι πρόσωπα. Η κλεψύδρα έχει αδειάσει και πρέπει να υπάρχουν διαβεβαιώσεις στα χρήματα και εξασφαλισμένα έσοδα που θα μας οδηγήσουν στην Σούπερ Λιγκ. Δικαιωματικά έχουμε κάποιες επιφυλάξεις βέβαια. Αν δεν εξασφαλιστούν τα έσοδα που είναι ικανά για την Σούπερ Λιγκ δεν πρέπει να έχουμε άλλη λύση; Να μην κλείσουμε καμία πόρτα. Θέλουμε όχι να παίξουμε στην Β’ εθνική αλλά να είναι εξασφαλισμένη η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το αν συζητήθηκε η Γ’ εθνική: “Συζητήθηκε η Γ’ φυσικά. Το μπαλάκι είναι στην ΠΑΕ και η διοίκηση αναλαμβάνει την ευθύνη αν δεν τα καταφέρουμε στην Β’. Ο κ. Στεφανίδης έλειπε και ανανεώσαμε το ραντεβού μετά το φιλικό που έχουμε στο Βικελίδης”.

Για το πότε θα έρθουν εξελίξεις: “Απαντάμε αναμονή μέχρι την Δευτέρα το βράδυ. Αν εξασφαλίσει αυτό το πράγμα η διοίκηση να συνεχίσει. Αν δεν είναι εφαρμόσιμο το πρότζεκτ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αυτοί που διοικούν την ομάδα πρέπει να πάρουν την ευθύνη πάνω τους”.

Για την παρουσία νομικών στην συνάντηση: “Ο Άρης εδώ και δύο χρόνια ίσως και παραπάνω παίζει μπάλα και στα δικαστήρια. Οι νομικοί είναι απαραίτητοι. Μακάρι κάποια μέρα να παίζει μόνο στο γήπεδο”.

Για τα όσα ακούγονται πως η κλήρωση του κυπέλλου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική: “Τώρα μεσολαβεί η κλήρωση του κυπέλλου. Οι νομικοί λένε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η πόρτα της Γ’ εθνικής ίσως κλείσει. Τώρα δεν ξέρω. Ακούστηκε από εχθές το βράδυ ότι αν συμμετέχει στην κλήρωση η ομάδα θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλουμε να κλείσουμε καμία πόρτα για το μέλλον του Άρη”.

To Top