ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στον Στέλιο Ηλιάδη

Μια ανέξηγητη μικρότητα και εμπάθεια έβγαλε ο Στέλιος Ηλιάδης, αποδεικνύοντας προφανώς, γιατί παρέμεινε μικρός ως ποδοσφαιριστής στην ισχνή καριέρα του.

Ο… αόρατος, όπως εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, θέλησε να επιστρέψει στο προσκήνιο και να κερδίσει 15′ δημοσιότητας επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη. Λες και θα τον ήθελε ποτέ ο Άρης. Στον Άρη δεν θα πήγαινα να παίξω ποτέ, γιατί η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά εγώ έτσι νιώθω. Δεν θα ένιωθα καλά αν πήγαινα στον Άρη. Παλιά δεν ήμουν ΠΑΟΚ, αλλά τώρα πλέον θεωρώ ότι είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ από πολλούς. Από τότε που πήγα όμως στον ΠΑΟΚ, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο. Πριν γίνω ΠΑΟΚτσής δεν είχα ασχοληθεί καν. Θα πήγαινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από τον Άρη” είναι οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Το παρακάτω βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο. Είναι από παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης, όπου η κερκίδα των γηπεδούχων έβριζε τον αδελφό του Σάββα, την μάνα και την οικογένεια του. Άραγε πώς ένιωθε τότε;

To Top