Ένα «ξαναγεννήθηκα» και ένα «ευχαριστώ» λένε πολλά και “ζυγίζουν” περισσότερα!

Ο Άρης βίωσε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά φέτος. Όχι άδικα χαρακτηρίστηκε εφιάλτης, ο σύλλογος κινδύνευσε με διάλυση, πέρασε τρικυμίες και προσπαθεί να βρει τον δρόμο του.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον έγιναν πολλά και διάφορα, εντός της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Δυο ατάκες, δυο στιγμές από δυο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την προσπάθεια της επιβίωσης και ήδη αποτελούν παρελθόν για τον Άρη, αξίζουν πολλά και αξίζει να τα υπογραμμίσουμε με έμφαση.

Ο Ανδρέας Τάτος κρατώντας τα δυο βραβεία για τα γκολ και την απόδοσή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι: «στον Άρη ξαναγεννήθηκα! Δεν έκανα λάθος που επέλεξα τον Άρη για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Ο Γιάννης Ζαραδούκας από την πλευρά του, έφυγε κι αυτός για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω της σελίδας του στο facebook τους συμπαίκτες του στον Άρη για τη συνεργασία που είχαν, εκφράζοντας την ελπίδα πως η ομάδα θα έχει υψηλότερους στόχους την επόμενη χρονιά.

Ο αριστερός μπακ-χαφ που έπαιξε δανεικός στους κίτρινους έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε και πετύχαμε τον στόχο μας και ελπίζω του χρόνου η ομάδα να έχεις άλλους στόχους γιατί το αξίζει».

Λόγια που «ζυγίζουν» πολλά κι αναδεικνύουν κάτι εξόχως σημαντικό: ο Άρης ακόμη και λαβωμένος, με μύρια όσα προβλήματα, συνεχίζει να λάμπει και να εκπέμπει ενέργεια ως μεγάλος σύλλογος μαζί με τον κόσμο του!

To Top