Ημιτελικοί σε δράση!

Γειά χαρά σε όλους τους φίλους! Οι Άγιες μέρες που διανύουμε μας δίνουν δύναμη στο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ η Μ.Πέμπτη όπου διαβάζονται τα 12 ευαγγελία είναι κάτι το ξεχωριστό στα πατροπαράδοτα έθιμα του Χριστιανισμού μας.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Μετά το τέλος της λειτουργίας ωστόσο, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την άλλη ιεροτελεστία, αυτή του ποδοσφαίρου καθώς και σήμερα έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Τσέλσι-Βασιλεία και Μπενφίκα-Φενερμπαχτσέ, είναι τα ζευγάρια από το οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Τα σκορ των πρώτων αγώνων αντίστοιχα στην Ελβετία 1-2 και στην Τουρκία 1-0.

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, κατάφερε να πάρει η Τσέλσι καθώς έσπασε την έδρα των Ελβετών έπειτα από 17 συνεχόμενα αήττητα αποτελέσματα. Δίκαιο το σκορ, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι “μπλε” έχασαν 3 τετ ατ τετ ενώ το δοκάρι σημάδεψε ο Φερνάντο Τόρες

Το σύνολο του Ράφα Μπενιτεθ ευελπιστεί και σε σημερινή επικράτηση με σκοπό να είναι η πρώτη ομάδα που κατέκτησε σε δύο συνεχόμενες χρονιές Τσάμπιονς λιγκ και Γιουρόπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα πέσουν αμαχητί, και με άκρως επιθετικό σχήμα θα προσπαθήσουν για το θαύμα! Εκτός ο βασικότατος σέντερ μπακ Ντράγκοβιτς, ενώ Κόουλ και ο Ραμίρεζ ίσως προφυλαχθούν για τους “Λονδρέζους”. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και κρατάμε ως επιλογή το 4-6.

Νοτιότερα, στο “Ντα λουζ” της Λισσαβώνας, Μπενφίκα και Φενερμπαχτσέ θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις, με σκοπό να ταξιδεύσουν στον τελικό του Άμστερνταμ. Το 1-0 υπέρ των Τούρκων δείχνει ένα ισχνό προβάδισμα, που σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορεί να είναι ασφαλές. Ο Ζόρζε Ζεσούς, δουλεύει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς θέλει να τους αποφορτίσει ενόψει της ρεβάνς. Η Φενερ επιστράτευσε 10.000 “κομάντος” οπαδούς μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της! Αμφίβολος για τους “αετούς” Γκαιταν που δεν ξεπερασε 100% τον τραυματισμό του, ενώ ο Λουιζάο είναι επιστρέφει. Από την άλλη σημαντικές απουσίες για του φιλοξενούμενος, με τους Μειρέλες, Τοπάλ και Γουεμπό να είναι τιμωρημένοι. Ελάχιστη η τιμή του άσσου, καλύτερη επιλογή το 2-3.

Στα πλέι οφς της Αγγλίας τώρα, διεξάγονται 2 αναμετρήσεις με φόντο την τελευταία θέση που οδηγεί στην league1. Τα ζευγάρια είναι Μπράτφορντ-Μπέρτον και Νόρθαμπτομ – Τσέλτεναμ. Στην πόλη του Μπράτφορντ, δύο ισάξιες ομάδες θα διασταυρωθούν για την πολυπόθητη άνοδο. Φαβορί η πιο έμπειρη γηπεδούχος, ωστόσο η Μπέρτον θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία. Κλειστό ματς όπως προδίδει η παράδοση και UNDER.

Στο άλλο ζευγάρι η Νορθαμπτον ποντάρει πολλά στην δυνατή της έδρα. Δεν αντιμετωπίζει κανένα φόβητρο και οι αποδόσεις στον άσσο αξίζουν. Το έχει καταφέρει άλλες τρεις φορές και είναι εμπειρότερη σε τέτοιους αγώνες από την πιο άσημη Τσέλτεναμ. Παμε με τους “τσαγκάρηδες” του Νορθάμπτον.

Προτείνουμε :

 ΤΣΕΛΣΙ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ (4-6)

ΜΠΕΝΦΊΚΑ -ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΈ (2-3)

ΜΠΡΆΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ (UNDER)

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ -ΤΣΕΛΤΣΝΑΜ (1)

To Top