Ένα Χριστουγεννιάτικο… Βaza-aris να γουστάρεις! (photogallery – video)

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Aris Megastore» ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί, ο κόσμος, μέρες που είναι, έσπευσε να αγοράσει τα δεκάδες είδη της αγαπημένης του ομάδας, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (είναι και η… τρόικα στη μέση, ας μην το ξεχνάμε) και το PRESSARIS έκανε ρεπορτάζ… επί τόπου και σας το παρουσιάζει.

Ημέρες Χριστουγέννων, ημέρες γιορτινές, ημέρες για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Ποιος είναι ο τέλειος συνδυασμός; Δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, με είδη από την αγαπημένη σου ομάδα, τον Άρη! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο.

Το PRESSARIS βρέθηκε την πρώτη μέρα του Χριστουγεννιάτικου Bazzar στο Κλεάνθης Βικελίδης, κατέβηκε τα σκαλοπάτια της κιτρινόμαυρης μπουτίκ και… άνοιξε η καρδιά του, με αυτά που αντίκρισε.

Εκπτώσεις οι οποίες αγγίζουν το 50% σε μπλούζες, φανέλες, φόρμες, φούτερ, t-shirt, μπάλες, καπέλα (θέλετε κι άλλα να σας απαριθμήσουμε;) και οτιδήποτε κανείς φαντάζεται, δίνουν έξτρα κίνητρο και δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν ή να κάνουν δώρα, σε τέτοιες μέρες που αυτό… συνηθίζεται με αγάπη.

Το Bazaar αποτελεί πρωτοβουλία της ΠΑΕ Άρης, με τη επιμέλεια του επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα της ομάδας, Αγαπητού Βαλογιώργη. Όπως μας έλεγαν οι άνθρωποι του Άρη: «Η κίτρινη ΠΑΕ δεν ζει σε άλλη… χώρα. Αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της εποχής και την οικονομική στενότητα, η οποία δυσκολεύει όλα τα ελληνικά νοικοκυριά» και «έριξε» τις τιμές στα προϊόντα της μέχρι την Κυριακή και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για… αμιγώς κίτρινα ψώνια.

Όσον αφορά το ποια προϊόντα συγκεντρώνουν την προτίμηση των φιλάθλων του Άρη, εδώ «δεν υπάρχει δεύτερος». Τα παιδικά προϊόντα, όλα εκείνα τα είδη που απευθύνονται στους λιλιπούτειους φίλους της ομάδας, εξαντλούνται και ήδη έχουν δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο: ο κόσμος ζητάει συνεχώς και η μπουτίκ δίνει συνεχώς νέες παραγγελίες…

Παράλληλα, οι επίσημες φανέλες της μεγάλης ομάδας, σαφώς και έχουν την τιμητική τους, με την ριγέ, αλλά και την μοβ να έχουν την μεγαλύτερη… δημοτικότητα.

Χειμώνας είναι και όπως μας έλεγαν οι υπεύθυνοι της μπουτίκ, «οι φούτερ μπλούζες και οι φόρμες, όπως και τα κασκόλ είναι ψηλά στην προτίμηση».  Ωστόσο, ο κόσμος έχει πληθώρα επιλογών, η οποία ξεκινάει από ένα… τάβλι ή μια κούπα καφέ και φτάνει ακόμα και  στυλό. Όσο για τα προϊόντα «χάνεις την μπάλα»: μπουρνούζια, μποξεράκια, ρολόγια, βραχιόλια, αναπτήρες, γόμες, κασετίνες, μέχρι κοσμήματα, αλλά και… ούζο και κρασί!

Οι τιμές; Από 0,50 ευρώ μέχρι… 385 ευρώ! Ανάλογα τα γούστα, τη διάθεση και τις… τσέπες.

Ευκαιρίες για όλους, λοιπόν, στο κιτρινόμαυρο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Άρη το οποίο θα έχει μέχρι την Κυριακή μεγάλες ευκαιρίες. Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar να… γουστ-ΑΡΗΣ!

Δείτε τα προϊόντα του “Aris Megastore” στο φωτορεπορτάζ του PRESSARIS:
{gallery}karaoglanidis/megastore{/gallery}

Περιήγηση στο “Aris Megastore”:
{youtube}D2XVf4DzlQM|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top