“Ένεση” 4.300.000 ευρώ στην ΕΠΟ από τα bonus της UEFA

“Ένεση” 4.300.000 ευρώ στην ΕΠΟ από τα bonus της UEFA.

Περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ  θα λάβει κάθε ομοσπονδία από την UEFA… Αυτό τόνισε ότι ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Τσεφέριν, σε επικοινωνία του με Σλοβένους παράγοντες για την έκτακτη ενίσχυση από το ταμείο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

«Ο κορωνοϊός είναι κάτι το απαίσιο, αλλά δεν είναι η Αποκάλυψη. Θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση. Για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο, επειδή διασκεδάζει και κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση αυτή η πανδημία δεν θα βάλει τέλος στον αθλητισμό.

Θα πάρει κάποιον χρόνο, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν και θα γεμίσουν ξανά τα γήπεδα με πάθος και συναισθήματα. Ο αθλητισμός βρίσκεται απέναντι σε μαι τεράστια πρόκληση λόγω του κορωνοϊού. Η UEFA θέλει να βοηθήσει τις ομοσπονδίες να ανταποκριθούν στην κατάσταση. Για αυτό και έχουμε αποφασίσει να δώσουμε 4,3 εκατ. ευρώ σε κάθε ομοσπονδία για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για την ερχόμενη», ανέφερε ο Τσεφέριν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ΕΠΟ θα εισπράξει χρήματα και θα «μπαλώσει» μερικά από τα ανοίγματα της, που την έχουν φέρει αντιμέτωπη με την χρεωκοπία…

To Top