ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Δεν είχαμε ενέργεια, υπάρχει πίεση γενικότερα, πάμε στο Περιστέρι για την πρόκριση”

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για την εμφάνιση της ομάδας του και την ρεβάνς στο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Για τον αγώνα: “Νομίζω ότι τις τελευταίες εβδομάδες μας κόστισαν σε ενέργεια, όχι μόνο σε εμάς. Τα τρία από τα τέσσερα ματς των προημιτελικών έληξαν ισόπαλα. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη, το αποτέλεσμα ήταν “ΟΚ”, αφήνει ανοιχτή την ρεβάνς. Πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό ματς την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι και θα πάρουμε την πρόκριση”.

Για την φάση του Λάρσον στο ξεκίνημα του β΄μέρους κι αν διαπίστωσε μία πίεση στους παίκτες του: “Θυμάμαι την φάση αυτή, θα μπορούσε να τελειώσει κάνοντας το σουτ. Υπάρχει πίεση, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον αντίπαλο, που δεν είχε καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι. Μας έλειψε η ορμή επιθετικά. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με την τακτική και το μυαλό και στην ρεβάνς. Υπάρχει αυτό το στοιχείο σε διπλούς αγώνες, η σκέψη αυτή, όπου στην ρεβάνς μπορείς να επανορθώσεις”.

Για την ρεβάνς και αν θα κάνει αλλαγές την Κυριακή στην Τρίπολη: “Αυτή τη στιγμή, οι σκέψεις μου δεν πάνε τόσο μακριά. Σκέφτομαι το ματς που τελείωσε. Θέλουμε και στο πρωτάθλημα τους βαθμούς. Προς το παρόν κρατάμε ότι έγινε σήμερα, κρατήσαμε το μηδέν”.

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα: “Για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερο κόσμο, οι συνθήκες δεν ήταν καλές, είχε πολύ κρύο”.

Για το αν παρατήρησε την κούραση στον Ροζ και τον Σούντγκρεν: “Καθε παίκτης έχει αξίωση να διεκδικεί θέση βασικού, το ίδιο ισχύει και για τον Σούντγκρεν”.

Για το ότι δεν έκανε τρίτη αλλαγή στο ματς και ποιο ήταν τακτικά το σκεπτικό του: “Ο λόγος ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού. Πήγε στην δύναμη, γι αυτό και έβαλα δύο από τους τρεις με γνώμονα πάντα και το ποιους είχα στον πάγκο”.

To Top