ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουρμισάι: “Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν…”

Ο Φιορίν Ντουρμισάι δεν στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Γκάμα και επεσήμανε πως θα κάνουν τα πάντα με το ίδιο κίνητρο και το ίδιο πάθος αυτός και οι συμπαίκτες του για να πάρουν τη νίκη με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την πρόκριση με τον Ατρόμητο στο κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο διεθνής επιθετικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Θα είναι πιο δύσκολο στην έδρα του Ατρομήτου, αλλά δεν παύει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και πάμε να δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε την πρόκριση. Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να στεκόμαστε στο χαμένο πέναλτι. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, σταθήκαμε καλά, δεν σκοράραμε, κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο και το ίδιο πάθος και θα έρθουν τα αποτελέσμα”.

Πρόσθεσε πως “το κρύο ήταν ένας παράγοντας αλλά δεν παίζαμε μόνο εμείς με κρύο, έπαιζε και ο αντίπαλός μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με τέτοιο κρύο, μακάρι να τους ευχαριστήσουμε με νίκη στην Τρίπολη και την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα με τον Ατρόμητο”.

To Top