ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ στην Bild: “Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε το Κύπελλο” (video)

Ο Μίχαελ Ένινγκ παραχώρησε συνέντευξη στην ιντερνετική εκπομπή της Bild όπου και κλήθηκε να σχολιάσει την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Εκτός των άλλων, μίλησε και για την ανανέωση της συνεργασίας του Άρη: “Προχθές ανανεώθηκε το συμβόλαιό μου. Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά με τον Άρη στα πλέι οφ και ίσως να κερδίσουμε και το Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της για το ποδόσφαιρο οπότε της κόστισε αρκετά η παύση των αγώνων. Δυστυχώς όλα σταμάτησαν αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου”.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις που θα γίνουν χωρίς κόσμο, είπε: “Με την εμπειρία που αποκτήσαμε (βλέποντας τους αγώνες της Bundesliga) είδαμε τι πρέπει να γίνει γα να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό διότι οι παίκτες έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν”.

Δείτε την συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

 

To Top