ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένταξη και άμεση προσαρμογή για Μπάνκστον, αναμονή για Μποχωρίδη

Το τρέχον 48ωρο θα δώσει την ευκαιρία στο νέο απόκτημα του Άρη, τον Κρις Μπάνκστον να κάνει… ταχύρρυθμα, ώστε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ο Γιάννης Καστρίτης με τους συνεργάτες του θα ρίξουν το βάρος στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή του.

Η ένταξη του αναμένεται να δώσει ακόμη μια σημαντική λύση στην ομάδα και ενέργεια κάτω από τα καλάθια. Στους κιτρινόμαυρους έλειψε ένα ακόμη ψηλό κορμί, που θα πλαισιώσει τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, αλλά και τους υπόλοιπους και περιμένουν από τον απόφοιτο του Νόρφολκ Στέιτ να προσφέρει λύσεις μέσα στη ρακέτα.

Από κει και πέρα, στον Άρη υπάρχει αναμονή για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Όπως έχουμε σημειώσει, ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά μπροστά στον κίνδυνο να υποστεί μεγαλύτερη ζημιά κρίθηκε σώφρον να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή κόντρα στην Τουρκ.

Ο Μποχωρίδης δεν θα πιέσει τον εαυτό του στην προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα και η απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του θα ληφθεί άμεσα.

To Top