ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανεβάζει ρυθμούς για την τρίτη συνεχόμενη νίκη ο Άρης κόντρα στην Καρδίτσα

Ο Άρης γύρισε σελίδα μετά την Ευρωπαϊκή νίκη ουσίας και ψυχολογίας κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ. χθες πήρε ανάσες και από σήμερα ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήδη μέσα σε λίγες μέρες πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Πατρών και την πρώτη της νίκη στην Ευρώπη κόντρα στην ομάδα της Τουρκίας.

Τώρα στρέφεται με όλες τις δυνάμεις της στον παιχνίδι της Κυριακής στο Παλέ με την Καρδίτσα, έχοντας στόχο να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Το βάρος ρίχνεται τόσο στην αγωνιστική προετοιμασία, όσο και στην πνευματική. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καστρίτης μετά τον αγώνα της Τετάρτης:  “Αν δεν βουτάμε για μπάλες, αν δεν πέφτουμε στο παρκέ, τότε δε θα καταφέρουμε όσα θέλουμε ή όσα δικαιούμαστε. Μπράβο στα παιδιά και αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Υπάρχει ένα παιχνίδι με την Καρδίτσα, που θα πω ότι είναι δύσκολο γιατί έχουμε δώσει αρκετή ενέργεια, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

 

To Top